Saturday, July 28, 2012

Wohoo, let's slide

Kolmapäevasel vabal päeval läksimegi Krissuga koos Hidroparki. See oli üks üsna suur veepark, mis asub siis Port D'Alcudias. Seal oli 5 erinevat allalaskmise toru ning mitmeid basseine. Päris suur ja tore koht. Pilet maksis aga 16.50 - me saime isegi soodustuse tänu ühele kupongile. Muidu oleks maksnud umbes 21 eurot. Päris kallis lõbu, aga oli seda väärt. Olime seal kokku umbes viis tundi. Päevitasime ja siis lasime jälle torudest alla. Üks toru, mis asus kõige kõrgemal oli ikka päris äge. Kõik suu ja nägu olid vett täis, kuid mõnus oli :D Vähemalt läks seekord vaba päev asja ette ja ei olnud niisama passimine nagu siin eelnevad korrad on kahjuks välja kujunenud.


Pärast õhtupoole otsustasime ka tüdrukutega minna Carameli pizzat sööma ja niisama istuma. Päris hea rahulik õhtu oli. Istusime ka Tiia ja Anna rõdul nii teisipäeva, kolmapäeva kui ka neljapeäva õhtul, sest neil oli hea vaade sealt otse lavale, et saaks hästi show-d jälgida. Neljapäeval ja reedel olin ka hommikustes vahetustes taas tööpostil. Neljapäeval koos Kiko ja Tomasiga hommikul ning reedel koos Pablo ja Tomasiga. Kuigi hotell peaks suhteliselt täis olema, oli tööd keskmiselt. Ei saaks öelda, et metsikult kiire oli, vahepeal oli ka isegi natuke igav. Samas on sellised tööpäevad head, kuna kiire rabamine väsitab õhtuks liiga palju ära. Reedel ehk eile tulime siis ka tagasi siia Don Pedro hotelli. Tagasi Panoramicusse pühapäeva hommikul. Hetkel pidime ainult mina ja Krissu jääma siia kaheks ööks, sest meil täna vaba päev ning Panoramicus oli vaid üks tuba puudu.

Tahtsime täna hommikul kohe randa minna, kuid päikest ei olnud üldsegi. Seega oleme natuke tublid olnud täna isegi - tulime Krissuga baari internetti natuke praktikapäevikut ja aruannet tegema. Ma ei olnud veel mitte midagi teinud, kuid nüüd siis tegin lõpuks algust. Selle tähtsama osa kirjutamine aga läheb kindlasti väga keeruliseks, sest hotellis ju rahvas ei oska väga palju infot meile inglise keeles anda. Eks näis, mis saab sellest . Krissu sai ka teada paar päeva tagasi, et ta ema koos kasuisaga tuleb siia külla, mis on väga tore :) Tahaks kaaaa, et keegi külla tuleks, kuid kahjuks mitte. :(

No comments:

Post a Comment