Sunday, June 3, 2012

Lõpuks kohal!

Tallinn-München-Palma de Mallorca ja olen nüüd kohal. Üritan siis midagi esimesest päevast siia kirjutada, blogimise oskused hetkel küll suhteliselt puuduvad ;)

Meie üllatusena sadas Mallorcal saabudes vihma ja siiani on täiesti pilves. Samas on üsna soe ja niiske, kuid päikest njetu. Võtsime Krissuga lennujaamast takso ja kihutasime Alcudia poole, kus asub meie hotell. Kiirusepiirangud siin on päris head - enamus ajast kihutas taksojuht siia 120-140 km/h, mistõttu läbisime selle 63 kilomeetrit pealinnast Palmast päris kiiresti. Takso arve oli muidugi päris krõbe 86 eurot, pole paha. 

Vastu võeti meid küll sõbralikult, kuid natuke naljakalt. Meile anti tuba ära, mis on muide väga ilus ja me oleme ülirahul. Ainult veidi jama, et tuba on esimesel korrusel ja mingit vaadet sealt ei ole, kuid saab hakkama. Toas oleme õnneks kahekesi ja meil on vann ja dušš ka veel eraldi ning mingi 3 suurt peeglit, mulle sobib :D Samas saime oma toa kätte, kuid keegi ei tutvustanud meile kuhu me minema peame, kus me tööle hakkame, kes on meie juhendaja jne. Lihtsalt kästi a la ise ringi vaadata. Läksime siis Krissuga kõigepealt baari vaatama. Seal olid õnneks väga sõbralikud töötajad, kes ka inglise keelt valdasid üsna normaalselt. Mulle öeldi, et tuleksin homme kell 9.30 baari ja siis saan seal ka oma juhendajat esimest korda näha. Restoran oli meie saabudes aga kinni ning nüüd ootame, mil saame õhtusöögile minna, et ka Krissu näeks oma juhendajat ja saaks teada mil ta tööle peab asuma. 

Siin on ka kaks sõbralikku tüdrukut - üks Soomest ja teine Hiinast, kes tutvustasid meile natukene hotelli  lähemalt. Näitasid, kus me süüa saame, pesu pesta jne. Hahaa ja muidugi kui baaris küsiti, mis mu nimi on ja ma ütlesin, et Melissa, sain vastuseks kuulda juba vana tuttavat lauluviisi: "Melissa, Melissa, assim voce me mata..." (ofc nad vist ei tea, et sõnades muidug pole melissa:D) Jube väsimus on küll peal ja kõht on jubeee tühi. Õnneks peaks umbes tunni pärast süüa saama, Yay! Pole maganud ka nüüd varsti kokku juba 24 tundi. Täna peaks küll hea uni tulema :)


5 comments:

  1. "Melissa, Melissa, assim voce me mata..." hehe nice :D

    ReplyDelete
  2. Tundub väga väga äge!!! edu sulle!! :):)

    ReplyDelete
  3. neiu sa pead palju kirjutama, sest tahan väga teada kuidas sul seal läheb:):)

    ReplyDelete
  4. Üritan kirjutada nii palju kui võimalik :)

    ReplyDelete